Paste cu rosii cherry, sardine si masline verzi din: spaghete, ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii cherry, sardine, masline verzi, capere si frunze de patrunjel.
Ingrediente:
100 g spaghete
1 lingrua ulei de masline
1 ceapa mica, tocata fin
2 catei mari de usturoi, tocati fin
10 rosii cherry, taiate in jumatate
100 g de sardine fara oase in ulei, scurse
8 masline verzi fara samburi, taiate in jumatati
2 lingurite de capere
1 mana frunze de patrunjel, tocate
Mod de preparare:
Fierbe spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Intre timp, incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa 5 minute sau pana cand se inmoaie. Adauga usturoiul si rosiile si soteaza-le si pe ele cateva minute.
Incorporeaza sardinele, rupandu-le cu grija in bucati mai mici, cu ajutorul unei linguri.
Adauga maslinele si caperele, asezoneaza-le si lasa-le sa se incalzeasca.
Amesteca sosul cu spaghetele fierte si scurse, cu putina apa in care au fiert pastele si cu patrunjel.
Paste cu masline si sardine din: spaghete, rosii, ceapa rosie, masline, ardei rosu, coaja de lamaie, zeama de lamaie, busuioc, sardine in ulei. Ingrediente: 100 g spaghete din grau integral 2 rosii mari coapte, tocate fin 1 ceapa rosie, foarte fin tocat 15 g de masline fara samburi, taiate in sferturi 1/2 lingurita de ardei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.