Paste cu sos de roșii, busuioc si parmezan din: paste, sos de rosii, usturoi, ulei de masline, fulgi de ardei iute, frunze de busuioc, sare, piper, parmezan. Această mâncare cu arome proaspete de busuioc și gustul sățios al sosului de roșii te va încânta cu siguranță. Poți să o prepari rapid pentru o cină sau […]
Paste cu rosii cherry
PrinteazaPaste cu rosii cherry din: spaghetti, sare, fasole verde, ceapa, sunca, rosii cherry, sos de rosii cu ricotta, supa, piper si zahar.
- 400 g spaghetti
- sare
- 450 g fasole verde
- 2 cepe mici
- 100 g sunca
- 400 g rosii cherry
- 250 ml sos de rosii cu ricotta
- 200 ml supa
- piper
- 1 praf de zahar
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Fierbeţi şi fasolea cca. 8 minute în apă cu sare, scurgeţi-o, apoi turnaţi apă rece peste ea.
Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe. Tăiaţi şunca bucăţi mai mari. Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le în patru sau în două.
Prăjiţi şunca într-o tigaie, fără ulei. Adăugaţi ceapa şi fasolea. Turnaţi supa şi sosul şi fierbeţi totul la foc mărunt.
Eventual, condimentaţi sosul cu sare şi piper. La final adăugaţi pastele şi roşiile cherry.
Ornaţi pastele după cum doriţi.
Paste cu rosii cherry
Poftă bună!
poate iti place si:
Paste cu busuioc si sos de rosii
Paste cu busuioc si sos de rosii din: paste, usturoi, ceapa, rosii, ulei de masline, frunze de busuioc, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 500g paste (de preferat penne sau spaghetti) 2 căței de usturoi, tocați 1 ceapă mică, tocată 800g roșii tocate 1/4 cană de ulei de măsline 1 cană de frunze de busuioc proaspăt sare […]
Pofta buna!