Paste cu rosii, usturoi si masline

Printeaza

Paste cu rosii, usturoi si masline

Ingrediente:

  • 1 pachet paste făinoase
  • 1 kg roşii
  • 3-4 căţei ustuioi
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • ulei după gust
  • câteva măslire

 

Mod de preparare:

Paste cu rosii, usturoi si masline: Fierbi pastele făinoase în apă cu sare şi când sunt gata le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se răcească.

Tai apoi roşiile cubuleţe, pisezi usturoiul şi le amesteci cu pastele.

Pui ulei, sare după gust, busuioc, cimbru după gust şi măsline şi dai pastele la rece pentru aproximativ 2 ore.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.