Tagliatelle cu legume mediteraneene din: tagliatelle, ulei de masline, usturoi, ceapa rosie, ardei rosu, dovlecel, rosii cherry, busuioc, oregano, sare, piper, branza feta, frunze de busuioc. Această rețetă combină tagliatellele proaspete cu o varietate de legume colorate și arome mediteraneene. Este o opțiune sănătoasă și echilibrată pentru cină sau prânz, plină de nutrienți și culoare. […]
Paste cu salam picant si telemea
PrinteazaPaste cu salam picant si telemea din: paste, sare, salam picant de porc, ceapa, ulei, telemea, patrunjel.
Ingrediente:
- 400 g paste scurte
- sare
- 200 g salam picant de porc
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 200 g telemea
- patrunjel proaspat
Mod de preparare:
fierb pastele al dente în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se decojeşte salamul şi se taie cubuleţe.
decojeşte ceapa şi se toacă. prăjeşte într-o tigaie cu 2 linguri de ulei încins, alături de salam.
scurg pastele şi se amestecă împreună cu amestecul de salam; se adaugă jumătate din cantitatea de brânză şi se amestecă.
repartizează pastele pe farfurii şi se presară restul de brânză şi pătrunjel verde.
Paste cu salam picant si telemea
Pofta buna!
Rețetă de Vin de Smochine – Preparare Ușoară și Delicioasă
Rețetă de Vin de Smochine – Preparare Ușoară și Delicioasă din: smochine, vin rosu, zahar, scortisoara, cuisoare, coaja de portocale, apa. Ingrediente: 500 de grame de smochine proaspete sau uscate 750 ml de vin roșu (puteți alege un Cabernet Sauvignon sau Merlot) 150 grame de zahăr 1 scorțișoară 2 cuișoare 1 bucată mică de coajă […]