carne de porc, oua fierte, gelatina, morcov, ceapa, frunza de dafin, boabe de piper negru, sare, piper, apa. Ingrediente: 500 g carne de porc (pulpa sau cotlet) 4 ouă fierte tari 2 foi de gelatină 1 morcov 1 ceapă 2 căței de usturoi […]
Paste cu salata verde
PrinteazaPaste cu salata verde din: macaroane, ardei, rosii, usturoi, salata verde, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g macaroane scurte
- 1 ardei gras rosu (gogosar)
- 1 ardei gras verde
- 150 g rosii-cireasa (cat mai marunte)
- 1/2 salata verde creata
- 3 catei de usturoi
- 5 linguri ulei de masline
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Paste cu salata verde: curata usturoiul si ardeii si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie in doua, iar salata spalata se zvanta si se taie fasii.
fierb macaroanele al dente in apa cu sare. Intre timp, se calesc usturoiul si ardeii, timp de 8 minute, in trei linguri de ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa se inmoaie si ele un minut.
scurg macaroanele pastrandu-se putin apa in care au fiert si se amesteca cu legumele calite, adaugandu-se restul de ulei si apa de fiert.
sareaza, se pipereaza si se presara eventual cu cascaval sau parmezan ras.
Pofta buna!
Rasol de Porc cu Hrean: O Tradiție Gustoasă
Rasol de Porc cu Hrean: O Tradiție Gustoasă din: rasol de porc, hrean ras, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, sare, piper, frunze de dafin, boabe de piper. Descoperiți o rețetă clasică românească reinventată: Rasol de Porc cu Hrean. Un deliciu culinar care îmbină savoarea cărnii de porc cu aroma intensă a hreanului, această rețetă vă […]
Cozonacul care nu îngrașă: Cozonac cu Mere și Scorțișoară
Cozonacul care nu îngrașă: Cozonac cu Mere și Scorțișoară din: faina integrala, indulcitor natural, drojdie, lapte de migdale, mere, scortisoara, oua, nuci, sare. Dacă ești în căutarea unei rețete de cozonac delicios și sănătos, ai ajuns în locul potrivit! Acest cozonac cu mere și scorțișoară este o reinterpretare sănătoasă a clasicului cozonac, plin de arome […]