Paste-scoici cu sos rosu

Printeaza

Paste-scoici cu sos rosu din: paste, piept de pui, ceapa, usturoi, sare, piper, boia iute, sos de rosii, oregano, cascaval, ulei.

Ingrediente:

  • 250 g paste scoici
  • 500 g piept de pui
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 4 linguri sos de roşii
  • oregano
  • caşcaval
  • 2 linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Se fierb bine pastele şi se lasă la scurs.

Separat, se pregăteşte compoziţia pentru umplutură: se dau, prin maşina de tocat carnea, ceapa şi usturoiul, care apoi se amestecă fin cu puţină sare şi piper, după gust.

Toată compoziţia se căleşte in cele 2 linguri de ulei încins.

Când e gata, se scoate şi se pune să stea cam 20 de minute la scurs.

Cu această compoziţie se umplu scoicile, care se aşaziă într-o tavă în care s-a turnat în prealabil o ceşcuţă cu apă şi sosul făcut din sucul de roşii, boiaua de ardei iute şi oregano, amestecate.

Deasupra se presară caşcaval ras şi se dă la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute.

Când sunt gata, se scot, se aşază pe un platou şi se servesc calde.

 

 

Paste-scoici cu sos rosu

Paste_scoici_cu_sos_rosu

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Paste scoici cu mazare si conopida

Paste scoici cu mazare si conopida din: nuca, paste tip scoici, conopida, morcov, mazare, ulei de masline, patrunjel, usturoi, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 1/2 cană de miez de nucă 250 g de paste tip scoici 1/2 căpăţână de conopidă (circa 450 g) 1 morcov mare, tăiat în rondele foarte subţiri 1 cană de boabe de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.