Paste cu rosii si capere din: paste, bacon, capere, ulei, sare, piper, rosii, parmezan, patrunjel. Ingrediente: 0 pungă paste 250 g bacon 2 linguri capere 2 linguri ulei sare piper Pentru servit: roşii parmezan 2-3 fire pătrunjel Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. […]
Paste simple cu rosii
PrinteazaPaste simple cu rosii din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper.
- un dovlecel
- 350 g spanac
- 10 roşii cherry
- 200 g paste
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă deoparte.
Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă feliile de dovlecei şterse şi roşiile tăiate în două sau patru. Se fierb pastele.
Se pun pastele scurse peste legume. Se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Paste cu rosii uscate si parmezan
Paste cu rosii uscate si parmezan din: carnati, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, dovlecei, cimbru, rosii uscate, vin alb, supa de pui, smantana, paste, parmezan, busuioc, sare de mare, piper. Ingrediente: 4-5 carnati 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, cuburi 2 catei de usturoi, tocat 10-12 ciuperci 2 dovlecei 1 lingurita cimbru proaspat […]
Reteta zilei: Budinca de paste cu rosii si crema de branza
Budinca de paste cu rosii si crema de branza din: paste, rosii, branza cheddar, sos iute. Ingrediente: 300gr paste 2 cutii rosii cubulete 500gr crema de branza 3 cesti brânză Cheddar rasa 1/2 cana sos iute Mod de preparare: Gatiti pastele al dente. Scurgeti si pastrati deoparte. Adaugati rosiile cubulete, crema de branza, branza Cheddar […]
Reteta zilei: Salata de paste cu rosii cherry si carnati
Salata de paste cu rosii cherry si carnati din: paste, carnati, branza cheddar, rosii cherry, ou, otet de vin alb, busuioc, mustar dijon, ulei de masline, sare de mare, piper. Ingrediente: 1 pachet paste 1-2 carnati, maruntiti 1½ căni branza cheddar maruntita 2 cesti rosii cherry Ingrediente dressing: 1 ou ⅓ ceașcă de oțet de […]
Pofta buna!