Paste simple

Printeaza

Paste simple

Ingrediente:

  • un kilogram de făină
  • apă
  • ceapă
  • două linguri de ulei de măsline
  • sare şi piper
  • suc de roşii

 

Mod de preparare:

Paste simple: Pune făina într-un castron, fă o gaură în mijlocul ei şi toarnă acolo apă fierbinte şi sare. Amestecă şi frământă până se omogenizează totul foarte bine.

Aşază aluatul pe blatul mesei (pe care ai presărat făină) şi întinde din el o foaie nu prea subţire. Presară făină deasupra şi rulează această foaie pe lungime, apoi taie din ea bucăţi de un centimetru lăţime, în aşa fel încât să ai fâşii late de un centimetru, pe care le tai din nou, în bucăţi lungi de câte 4 cm.

Fierbe pastele în apă cu sare. Separat, rumeneşte ceapa tocată mărunt. Stinge cu sucul de roşii, condimentează cu sare şi piper. Serveşte pastele fierte, cu sosul deasupra!

 

 

Pofta buna!

 

Mânzat cu Sos de Portocale

Mânzat cu Sos de Portocale – o rețetă rafinată care combină perfect delicatețea cărnii de vită tânără cu dulceața și aciditatea vibrantă a portocalelor. Această combinație surprinzătoare creează un echilibru între savoare și prospețime, fiind o alegere excelentă pentru o cină elegantă sau o ocazie specială. Sosul de portocale adaugă o notă de complexitate gustului […]

Sirop de banane

Sirop de banane – e o alternativă dulce și naturală la siropurile comerciale, perfect pentru a adăuga o notă de exotism deserturilor sau băuturilor tale preferate. Este o rețetă ușoară, rapidă și sănătoasă, pe care o poți prepara acasă din ingrediente simple, fără conservanți. Pregătire: 10 minute Gătire: 25-30 minute Ingrediente: Banane bine coapte (4 […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • paste simple

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.