Paste cu creveți în sos cremos de usturoi și lămâie din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, smantana, sare, piper, parmezan, patrunjel. Este o rețetă savuroasă și ușor de preparat, perfectă pentru o cină specială sau o ocazie specială. Această combinație delicioasă de paste cu creveți, usturoi, lămâie și smântână lichidă oferă […]
Paste cu somon afumat si ardei iute
PrinteazaPaste cu somon afumat si ardei iute din: spaghete, ulei de masline, ardei iute, somon afumat, coaja de lamaie, zeama de lamaie si ceapa verde.
- 300 g spaghete
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ardei iute, fara seminte si tocat marunt
- 120 g somon afumat, rupt in bucatele
- coaja rasa de la 1 lamaie si putina zeama, dupa gust
- 1 mana de chives sau ceapa verde, tocate marunt
Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, astfel încât să fie al dente.
Intre timp, încinge uleiul într-un wok sau într-o tigaie mare şi sotează ardeiul iute, până se înmoaie.
Scurge pastele, păstrând puţin din apa în care au fiert, apoi transferă-le în wok şi amestecă-le bine cu ardeiul iute.
Adaugă somonul afumat, coaja rasă de lămâie şi chives sau ceapa verde, apoi amestecă din nou.
Asezonează şi stropeşte cu zeamă de lămâie, după gust.
Paste cu somon afumat si ardei iute
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste Carbonara Italianești din: spaghete, pancetta, usturoi, oua, parmezan, pecorino romano, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 350g de spaghete sau fettuccine 150g de pancetta sau slănină tăiată cubulețe 2 căței de usturoi, tocați fin 3 ouă mari 1 ceașcă de parmezan ras 1 ceașcă de pecorino romano ras Sare și piper negru proaspăt […]
Pofta buna!
Sigur os a icnerc pastele astea!