Edamame cu Sos Teriyaki din: edamame, sos teriyaki, ulei de susan, sos de soia, usturoi, ghimbir, miere, seminte de susan prajite si ceapa verde. Ingrediente: 2 căni de edamame (boabe de soia verde congelate) 2 linguri sos teriyaki 1 lingură ulei de susan 1 lingură sos de soia 1 cățel de usturoi tocat mărunt […]
Paste cu somon la cuptor
PrinteazaPaste cu somon la cuptor din: gnocchi, somon file, parmezan, mozzarella, rozmarin, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 250g gnocchi
- 200g somon file la gratar
- 100g parmezan ras
- 100g mozarella rasa
- 1 crenguța de rozmarin
- Ulei de masline
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Fierbem pastele, le clatim cu apa rece si le lasam sa se scurga foarte bine.
Taiem somonul fript pe gratar cubulețe mici, pe care le asezonam cu sare si piper. Incingem uleiul de masline intr-o tigaie, turnam deasupra pastele si cubulețele de somon si amestecam.
Presaram deasupra branzeturile rase si amestecam totul incet cu o lingura de lemn pentru a se omogeniza aromele.
Deasupra presaram piper si rozmarin.
Paste cu somon la cuptor
Pofta buna!
Salam de Biscuiți: Desert Delicios și Ușor de Preparat
Salam de Biscuiți: Desert Delicios și Ușor de Preparat din: biscuiti, zahar, cacao, unt, lapte, nuci, esenta de vanilie. Salamul de biscuiți este un desert popular și iubit în multe țări, cunoscut și sub nume precum “tartă de biscuiți” sau “plăcintă de biscuiți”. Acesta are origini incerte, dar a devenit un desert clasic în multe […]