Paste cu somon si suc de rosii

Printeaza

Paste cu somon si suc de rosii din: paste, mazare, suc de rosii, mozzarella, somon, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 1 pungă paste scurte
  • 150 g mazăre
  • 2 linguri suc de roşii
  • 100 g mozzarella
  • 150 g somon
  • sare si piper

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert cu mazărea într-o oală cu apă si un praf de sare.

Pestele se taie cuburi mici care se prăjesc.

Se scurg pastele si mazărea, se amestecă cu brânză, sucul de roşii si bucăţelele de peste si se pun într-un vas de cuptor.

Se lasă 10 minute la cuptor să se topească brânza si se aduc la masă, presărate cu piper.

 

Paste cu somon si suc de rosii

Paste_cu_somon_si_suc_de_rosii

Pofta buna!

 

 

Vinul Monte Bello: Istorie, Variații și Ghid de Servire pentru Cunoscători

Vinul Monte Bello: Istorie, Variații și Ghid de Servire pentru Cunoscători. Ridge Vineyards’ Monte Bello este nu doar un vin, ci un simbol al măiestriei și tradiției în vinificația din California. Cabernet Sauvignon-ul său, cu straturi complexe și o longevitate impresionantă, reprezintă o combinație armonioasă între terroir-ul unic al Santa Cruz Mountains și filosofia dedicată […]

Sufleu de Păstârnac cu Parmezan

Sufleu de Păstârnac cu Parmezan din: pastarnac, oua, parmezan, smantana, unt, nucsoara, sare, piper. Combinând textura cremoasă a păstârnacului cu savoarea intensă a parmezanului și o notă subtilă de nucșoară, acest sufleu reprezintă o alegere perfectă pentru un antreu rafinat sau chiar un fel principal ușor. Indiferent dacă dorești să impresionezi la o cină festivă […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.