Vinul Monte Bello: Istorie, Variații și Ghid de Servire pentru Cunoscători. Ridge Vineyards’ Monte Bello este nu doar un vin, ci un simbol al măiestriei și tradiției în vinificația din California. Cabernet Sauvignon-ul său, cu straturi complexe și o longevitate impresionantă, reprezintă o combinație armonioasă între terroir-ul unic al Santa Cruz Mountains și filosofia dedicată […]
Paste cu somon si suc de rosii
PrinteazaPaste cu somon si suc de rosii din: paste, mazare, suc de rosii, mozzarella, somon, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pungă paste scurte
- 150 g mazăre
- 2 linguri suc de roşii
- 100 g mozzarella
- 150 g somon
- sare si piper
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert cu mazărea într-o oală cu apă si un praf de sare.
Pestele se taie cuburi mici care se prăjesc.
Se scurg pastele si mazărea, se amestecă cu brânză, sucul de roşii si bucăţelele de peste si se pun într-un vas de cuptor.
Se lasă 10 minute la cuptor să se topească brânza si se aduc la masă, presărate cu piper.
Paste cu somon si suc de rosii
Pofta buna!
Sufleu de Păstârnac cu Parmezan
Sufleu de Păstârnac cu Parmezan din: pastarnac, oua, parmezan, smantana, unt, nucsoara, sare, piper. Combinând textura cremoasă a păstârnacului cu savoarea intensă a parmezanului și o notă subtilă de nucșoară, acest sufleu reprezintă o alegere perfectă pentru un antreu rafinat sau chiar un fel principal ușor. Indiferent dacă dorești să impresionezi la o cină festivă […]