Paste cu sos de branza
PrinteazaO reteta de paste cu sos de branza din: paste, broccoli, morcovi, cascaval, sare grunjoasa, piper, crema de branza, oua, unt si parmezan.
- 400 g paste
- 400 g broccoli
- 2 morcovi
- 100 g caşcaval
- sare grunjoasă
- piper negru măcinat
- 100 g cremă de brânză
- 3-4 ouă
- 50 g unt
- 2 linguri parmezan
Mod de preparare:
Se fierb pastele. Se curăţă broccoli şi se fierb. Morcovii se curăţă, se spală, se taie felii subţiri şi se călesc în puţin unt. După ce s-au înmu¬iat uşor, se dau deoparte.
Separat, se prepară crema din brânza moale si caşcavalul ras. Se adaugă ouăle bătute spumă si sare, după gust. Se scot pastele, se scurg, se trec prin apă rece si se aşază în tava tapetată cu unt şi pesmet.
Printre paste se pun morcovii şi broccoli şi, la sfârşit, se toarnă sosul călduţ. Se bagă în cuptor şi se rumenesc.
Paste cu sos de branza
Pofta buna!