Chiftele aromate cu paste din: piept de pui, oua, ceapa verde, rosii, patrunjel, lapte, paine, paste, ceapa, ulei, pesmet, usturoi, faina, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui 2 oua o legatura ceapa verde 4 rosii patrunjel 50 ml lapte 2 felii de paine de o zi-doua 400 g paste o ceapa alba ulei pentru […]
Paste cu sos si chiftelute
PrinteazaPaste cu sos si chiftelute din: spaghete, cimbru, busuioc, pasta de rosii, apa, sare, piper, boia, ulei de floarea soarelui, usturoi, oregano, carne de chiftele, parmezan.
Ingrediente:
- 300 g spaghete
- cimbru si busuioc verde
- 50 g pasta de rosii
- 100 ml apa
- sare
- piper negru un praf boia iute
- 2-3 linguri ulei de floarea soarelui
- 3-4 catei usturoi
- 1-2 frunze oregano
- 300 g carne chiftele
- parmezan pentru ornat
Mod de preparare:
Se fierb pastele, apoi se scot în sită şi se dau prin jet de apă rece.
Separat, se formează chifteluţele şi se prăjesc în uleiul încins.
Se scot şi se scurg pe un şervet absorbant de bucătărie.
Se pun la fiert ingredientele pentru sos: pastă de roşii, usturoi pisat, oregano, apă, ulei, sare, boia iute şi piper.
Se lasă să scadă uşor la foc domol, apoi se pun chifteluţele.
Pastele scurse se amestecă împreună cu sosul si chifteluţele.
Se ornează cu cimbru, busuioc şi parmezan.
Paste cu sos si chiftelute
Pofta buna!
Chiftele cu sos de rosii si paste
Chiftele cu sos de rosii si paste din: carne tocata, ceapa, patrunjel, ou, ulei, faina, sare, piper, rosii, pasta de rosii, ceapa, usturoi, ulei. Ingrediente: 450 g carne tocata o ceapa o legatura patrunjel un ou ulei pentru prajit 3 linguri faina sare piper pentru sos: 2 rosii bine coapte 3 linguri pasta de rosii […]
Pofta buna!