Paste cu sos de frunze de ridichi

Printeaza

Paste cu sos de frunze de ridichi din: frunze de ridichi, paste, ulei, migdale, cascaval, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_sos_de_frunze_de_ridichi

  • 50 g frunze proaspete de ridichi
  • 50 ml ulei de măsline
  • 50 ml apă
  • 2 linguri de migdale blanşate
  • 30 g caşcaval ras
  • 1-2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 250 g paste integrale

 

Mod de preparare:

Migdalele se prăjesc puţin în tigaie, se răcesc. Frunzele de ridichi se spală cu grijă.

Usturoiul se curăţă, se taie în 2-3 bucăţi.

Se pun toate în vasul blenderului, se adaugă sare şi piper, se toarnă uleiul şi apa şi se mixează până se obţine o consistenţă cremoasă.

Se fierb pastele, se pun pe farfurii, în mijloc se toarnă sosul şi se presară cu caşcavalul ras.

Paste cu sos de frunze de ridichi

Paste_cu_sos_de_frunze_de_ridichi

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Paste cu sos de smantana

Paste cu sos de smantana din: paste, smantana, unt, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 1 cana paste 1/2 cana smantana 2-3 linguri unt 1 cana parmezan ras, plus pentru servire sare si piper, dupa preferinta   Mod de preparare: Gatiti pastele al dente si scurgeti intr-o strecuratoare. Topiti untul într-o tigaie antiaderentă, adăugați smântâna și combinati […]

Tagliatele cu creveti

Paste cu sos ragu

Paste cu sos ragu din: tagliatelle, carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet tagliatelle 500 g carne de vită, tocată 2 linguri ulei 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 50 ml vin alb demisec 200 g pastă de tomate sare piper 5 frunze de busuioc   Mod de preparare: Fierbi pastele conform […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.