Paste cu sos de smantana din: paste, smantana, unt, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 1 cana paste 1/2 cana smantana 2-3 linguri unt 1 cana parmezan ras, plus pentru servire sare si piper, dupa preferinta Mod de preparare: Gatiti pastele al dente si scurgeti intr-o strecuratoare. Topiti untul într-o tigaie antiaderentă, adăugați smântâna și combinati […]
Paste cu sos de frunze de ridichi
PrinteazaPaste cu sos de frunze de ridichi din: frunze de ridichi, paste, ulei, migdale, cascaval, usturoi, sare, piper.
- 50 g frunze proaspete de ridichi
- 50 ml ulei de măsline
- 50 ml apă
- 2 linguri de migdale blanşate
- 30 g caşcaval ras
- 1-2 căţei de usturoi
- sare
- piper
- 250 g paste integrale
Mod de preparare:
Migdalele se prăjesc puţin în tigaie, se răcesc. Frunzele de ridichi se spală cu grijă.
Usturoiul se curăţă, se taie în 2-3 bucăţi.
Se pun toate în vasul blenderului, se adaugă sare şi piper, se toarnă uleiul şi apa şi se mixează până se obţine o consistenţă cremoasă.
Se fierb pastele, se pun pe farfurii, în mijloc se toarnă sosul şi se presară cu caşcavalul ras.
Paste cu sos de frunze de ridichi
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu sos ragu
Paste cu sos ragu din: tagliatelle, carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet tagliatelle 500 g carne de vită, tocată 2 linguri ulei 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 50 ml vin alb demisec 200 g pastă de tomate sare piper 5 frunze de busuioc Mod de preparare: Fierbi pastele conform […]
Pofta buna!