Paste cu sos de masline si ansoa

Printeaza

Paste cu sos de masline si ansoa din: spaghete, rosii, masline negre, ansoa, capere, usutroi, bulion, unt, oregano, boia de ardei iute.

Paste_cu_sos_de_masline_si_ansoa

Ingrediente:

  • 1 cutie spaghete
  • 4 roşii foarte copate
  • 20 măsline negre fără sâmburi
  • 8 fileuri anşoa
  • 2 linguriţe capere
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguriţe bulion
  • 40 g unt
  • oregano
  • boia de ardei iute

Mod de preparare:

Roşiilor li se face o crestătură şi se cufundă un minut în apă clocotită. Se curăţă de pieliţe si se taie felioare. In unt se pun usturoiul pre­sat, fileurile de anşoa, caperele şi boiaua de ardei iute.

Se adaugă măslinele, roşiile, bulionul şi oregano. Se lasă la fiert 10 minute, timp în care se fierb si pastele. Se aduc la masă pastele amestecate cu sosul.

Paste cu sos de masline si ansoa

Paste_cu_sos_de_masline_si_ansoa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.