Paste cu sos de masline si ansoa
PrinteazaPaste cu sos de masline si ansoa din: spaghete, rosii, masline negre, ansoa, capere, usutroi, bulion, unt, oregano, boia de ardei iute.
Ingrediente:
- 1 cutie spaghete
- 4 roşii foarte copate
- 20 măsline negre fără sâmburi
- 8 fileuri anşoa
- 2 linguriţe capere
- 2 căţei usturoi
- 2 linguriţe bulion
- 40 g unt
- oregano
- boia de ardei iute
Mod de preparare:
Roşiilor li se face o crestătură şi se cufundă un minut în apă clocotită. Se curăţă de pieliţe si se taie felioare. In unt se pun usturoiul presat, fileurile de anşoa, caperele şi boiaua de ardei iute.
Se adaugă măslinele, roşiile, bulionul şi oregano. Se lasă la fiert 10 minute, timp în care se fierb si pastele. Se aduc la masă pastele amestecate cu sosul.
Paste cu sos de masline si ansoa
Pofta buna!