Paste cu sos de masline din: paste, sare, ulei de masline, masline verzi, usturoi, unt, branza mascarpone, marar, cimbru, busuioc, migdale, parmezan si pesmet.
Paste cu Pecorino Romano și Piper Negru din: paste, pecorino romano, unt, ulei de masline extravirgin, piper negru, sare. Această rețetă este o variantă a unei mâncăruri clasice italiene și se bazează pe câteva ingrediente simple pentru a crea un fel de mâncare cu adevărat delicios. Ingrediente: 350 g de paste (de preferat spaghetti sau […]
Paste Carbonara din: paste, bacon, oua, parmezan, pecorino romana, ulei de masline, sare, piper. Această rețetă simplă de paste carbonara este un deliciu clasic al bucătăriei italiene. Combinația cremoasă de ou, brânză și bacon crocant creează un sos bogat și satisfăcător pentru pastele al dente. Ingrediente: 200g de paste (spaghetti sau fettuccine) 100g de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Sosul de masline face totul 🙂