Paste cu sos de ou şi pătrunjel

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu sos de ou si patrunjel din: paste, oua, castraveti murati, ceapa, usturoi, iaurt, hrean, masline, cascaval, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, capere si porumb.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Paste cu sos de ou şi pătrunjel

  • 500 g paste
  • 3 ouă
  • doi castraveţi muraţi
  • o ceapa albă mică
  • un căţel de usturoi
  • 200 ml iaurt
  • o lingură de hrean ras
  • 50 g măsline verzi feliate
  • 150 g caşcaval
  • ulei de măsline
  • sare, piper
  • pătrunjel
  • capere
  • porumb din conservă

 

Preparare:

Pastele se fierb în apă cu sare, se trec sub un jet de apă rece, se amestecă cu ulei ca să nu se lipească între ele şi se pun într-un vas mai mare.

Ouăle se fierb în apă cu puţină sare ca să nu se spargă, se lasă să se răcească, se descojesc şi se taie mărunt. Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se taie cubuleţe.

Ouăle se pun într-un blender, împreună cu ceapa, usturoiul, hreanul şi măslinele. Se adaugă iaurtul, pătrunjelul tocat, sarea, piperul şi două linguri de ulei de măsline.

Se presară castraveţii muraţi tăiaţi în bucăţi mici, se pasează totul şi se toarnă peste pastele din vas.

Se presară caşcavalul dat pe râzătoare, se amestecă şi se servesc imediat, presărate cu pătrunjel tocat.

Paste cu sos de ou şi pătrunjel

Paste cu sos de ou şi pătrunjel

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte, foarte bune pastele cu sos de ou si patrunjel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.