Ghidul Complet pentru Începători în Arta Preparării Ceaiului. Ceaiul, o băutură cu o istorie milenară și cu o varietate vastă de arome, este apreciat în întreaga lume nu doar pentru gustul său, dar și pentru beneficiile aduse sănătății. Prepararea corectă a ceaiului poate transforma o simplă ceașcă de ceai într-o experiență memorabilă. Acest ghid detaliat […]
Paste cu sos de rosii, busuioc si usturoi
PrinteazaPaste cu sos de rosii, busuioc si usturoi din: paste, roşii, usturoi, busuioc, zahăr, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pungă paste
- 1 conservă roşii descojiteîn suc
- 3 căţei de usturoi
- busuioc proaspăt
- 1 linguriţă zahăr
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pui 3 litri de apă la fiert într- un vas mai mare cu puţină sare.
Când începe să clocotească, adaugi pastele şi le fierbi conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Apoi, le strecori. Cureţi usturoiul şi îl tai feliuţe.
Incingi ulei într-o tigaie şi căleşti uşor usturoiul. Adaugi roşiile, zahărul şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Laşi să fiarbă încă 10 minute până se îngroaşă puţin sosul. Aşezi pastele într-un bol mai mare, torni sosul de roşii şi presari busuiocul proaspăt.
Paste cu sos de rosii, busuioc si usturoi
Pofta buna!
Ghidul Complet pentru Începători în Arta Preparării Ceaiului
Spaghete cu Fructe de Mare în Sos de Vin Alb
Spaghete cu Fructe de Mare în Sos de Vin Alb din: spaghete, fructe de mare, vin, usturoi, ulei, suc de lamaie, patrunjel, sare, piper. Descoperă o rețetă care aduce briza mării direct în farfuria ta. Această rețetă rafinată, care combină fructele de mare proaspete cu un sos delicat de vin alb, este perfectă pentru o […]