Paste cu sos de rosii si busuioc

Printeaza

Paste cu sos de rosii si busuioc din: paste, rosii, ceapa, usturoi, zahar, sare, busuioc, ulei.

Ingrediente:Paste_cu_sos_de_rosii_si_busuioc

  • 300 g paste fară ouă
  • 400 g conservă de roşii mărunţite sau întregi
  • 1 ceapă
  • 4-5 căţei de usturoi
  • sare
  • zahăr
  • busuioc
  • puţin ulei

 

Mod de preparare:

Ceapa mărunţită se căleşte în ulei, se adaugă usturoiul pisat, apoi roşiile mărunţite. Se înăbuşe toate până când sosul se îngroaşe. Se asezonează cu sare, busuioc şi puţin zahăr.

Pastele se fierb în apă cu sare, se strecoară şi se servesc cu sosul de roşii.

Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste_cu_sos_de_rosii_si_busuioc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.