Bol Vegan cu Hummus și Edamame din: quinoa, edamame, avocado, morcov, spanac, seminte de susan, duc de lamaie, ulei, sare, piper. Această rețetă de bol vegan cu hummus și edamame este un exemplu excelent de mâncare care îmbină gustul delicios cu aportul bogat de nutrienți, fiind ideală pentru prânz sau cină. Combinând proteine vegetale de […]
Paste cu sos de rosii si masline
PrinteazaPaste cu sos de rosii si masline din: paste, roşii, ardei iute, usturoi, măsline, ceapa, sunca presata, sare, piper, busuioc, ulei.
Ingrediente:
- 250 g paste
- 1 kg roşii
- 1 ardei iute
- 2-3 căţei usturoi
- 50 g măsline
- 1 ceapă
- 50 g şuncă presată
- sare
- piper
- busuioc
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Opăreşti roşiile, le descojeşti şi le tai mărunt.
Căleşti ceapa tocată în ulei, iar când devine uşor sticloasă, pui roşiile, ardeiul iute tăiat rondele, usturoiul tocat şi măslinele feliate.
Asezonezi cu sare şi piper, după gust. Laşi să clocotească până scade puţin sosul şi, la final, pui sunca taiata. Servesti pastele cu sos di busuioc.
Paste cu sos de rosii si masline
Pofta buna!
Currywurst – Istorie, Rețete și Variante: Mâncăruri de Stradă din Întreaga Lume
Currywurst – Istorie, Rețete și Variante: Mâncăruri de Stradă din Întreaga Lume. Currywurst, mai mult decât o simplă gustare, este o cronică a rezilienței, inovației și plăcerii culinare care și-a început povestea în inima Berlinului devastat de război. Această specialitate germană, iubită de milioane, îmbină savoarea wurstului prăjit cu un sos de ketchup picant, presărat […]
Simple si bune pastele astea 🙂
Hai ca mi ai facut pofta cu pastele astea