Paste cu sos de rosii si parmezan

Printeaza

Paste cu sos de rosii si parmezan din: rosii decojite , ceapa, ulei, paste, sare, piper, parmezan, busuioc.

Paste_cu_sos_de_rosii_si_parmezan

Ingrediente:

  • 400 g rosii decojite
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 500 g paste
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • parmezan
  • frunze de busuioc

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei încins se pune ceapa la călit şi, când s-a înmuiat, se adaugă conţinutul unei cutii de roşii decojite, zdrobite în prealabil.

Se presară sare şi piper, se lasă pe foc 3 minute şi apoi se adaugă apă si se lasă 10 minute pe foc.

Intre timp, se pun la fiert şi pastele făinoase, respectând instrucţiunile de pe ambalaj.

Când sunt gata, pastele se scurg, se pun peste sosul din tigaie, se mai lasă 2-3 minute si se aduc la masă cu parmezan tas şi busuioc.

Paste cu sos de rosii si parmezan

Paste_cu_sos_de_rosii_si_parmezan

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu somon si sos de rosii

Paste cu somon si sos de rosii

Paste cu somon si sos de rosii din: file de somon, penne, isturoi, ceapa, vodca, sos de rosii, smantana, ulei de masline, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 1 file de somon 250 g penne, fierte al dente 3 catei de usturoi, tocat 1/2 ceapa, cuburi 1/3 ceasca de vodca 1/3 ceasca sos de rosii 1/3 ceasca […]

 

Paste cu rosii la cuptor

Paste cu rosii la cuptor din: paste, rosii, mozzarella, ceapa, usturoi, busuioc, oregano, sare, piper. Ingrediente: 500 g penne sau rigatoni 500 g roşii cherry 200 g mozzarella 2-3 linguri pastă de roşii 1 fir de ceapă verde 1 fir de usturoi verde 1 linguriţă busuioc uscat 1 linguriţă oregano uscat sare piper ulei de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.