Paste cu sos de rosii, usturoi si busuioc

Printeaza

Paste cu sos de rosii, usturoi si busuioc din: paste, suc de rosii, usturoi, busuioc, ulei, sare.

Ingrediente:Paste_cu_sos_de_rosii_usturoi_si_busuioc

  • 500 g paste spirale
  • 1 l suc de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc uscat
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, între timp, într-o tigaie cu ulei pui la călit căţeii de usturoi.

După ce au devenit sticloşi, îi scoţi şi adaugi sucul de roşii, sarea şi busuiocul. Laşi sosul să fiarbă până se îngroaşă.

Când pastele sunt gata, torni peste ele sosul de roşii şi le mai dai într-un clocot.

Paste cu sos de rosii, usturoi si busuioc

Paste_cu_sos_de_rosii_usturoi_si_busuioc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Simple si bune rau pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.