Paste cu spanac si branza nobila

Printeaza

Paste cu spanac si branza nobila din: paste, branza, spanac, ardei, ceapa, sare, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 200 g paste
  • 50 g brânză albastră
  • 1 mână de baby spanac
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei capia mic
  • 1/2 ceapă roşie
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Scurge-le, trece-le prin jet de apă rece. Aşază-le într-o farfurie adâncă.

Amestecă-le cu frunze de spanac întregi, fâşii de ardei capia şi ardei gras, rondele de ceapă roşie şi presară brânză sfărâmată.

Sărează după preferinţă.

Decorează cu pătrunjel tocat mare.

 

Paste cu spanac si branza nobila

Paste_cu_spanac_si_branza_nobila

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.