Paste cu spanac si sos de branza

Printeaza

Paste cu spanac si sos de branza din: spanac, ceapa, usturoi, spaghete, sare, piper, ulei de masline, nucsoara, supa de legume, gorgonzola si mascarpone.

 

Ingrediente:

  • 500 g spanac
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 500 g spaghete
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • nucsoara rasa
  • 75 ml supa de legume (instant)
  • cate 100 g gorgonzola si mascarpone

 

Mod de preparare:

Se alege, se curata cu grija si se spala spanacul in mai multe ape. Ceapa si usturoiul se curata apoi se toaca in bucati mai amri.

Se fierb spaghetele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se incinge uleiul de masline intr-o cratita mare si se caleste ceapa si usturoiul. Se caleste bine spanacul apoi se scurge de zeama lasata.

Se da supa in clocot si se topesc in ea cele doua soiuri de branza. Se condimenteaza sosul.

Spaghetele se amesteca bine cu spanacul si se servesc impreuna cu sosul de branza.

 

Paste cu spanac si sos de branza

Paste_cu_spanac_si_sos_de_branza

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place cum ti-au iesit pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.