Paste cu spanac si usturoi

Printeaza

Paste cu spanac si usturoi din: paste, usturoi, ulei, spanac, nuci, lamaie, cascaval, sare, piper, rosii.

Ingrediente:

  • 200 g paste
  • 4-5 căţei usturoi
  • 100 ml ulei
  • 500 g frunze spanac
  • 100 g nuci
  • 2-3 linguri zeamă lămâie
  • 50 g caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • felii de roşii

 

Mod de preparare:

Pui spanacul într-o sită, deasupra chiuvetei. Torni apă fierbinte peste frunze şi le opăreşti, apoi le răceşti sub un jet de apă rece si scurgi excesul de apă.

Cureţi usturoiul şi îl pui într-un blender, adaugi spanacul şi nucile şi amesteci până obţii o pastă.

Torni uleiul, constant, în timp ce mixezi. Storci lămâia, presari sare şi piper, omogenizezi, apoi încorporezi caşcavalul.

Fierbi pastele potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi.

Le serveşti cu piureul de spanac şi felii de roşii.

 

Paste cu spanac si usturoi

Paste_cu_spanac_si_usturoi

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.