Paste cu stevie si ardei

Printeaza

Paste cu stevie si ardei

Ingrediente:

  • 500 g ştevie
  • 600 g făină
  • 3 ouă
  • 250 g roşii cherry
  • 4 ardei capia
  • o lingură de pătrunjel uscat
  • sare, piper
  • ulei de măsline
  • pătrunjel verde

Preparare:

Paste cu stevie si ardei: Ştevia, se curăţă de nervuri şi se pune într-un vas. Se pasează cu un blender sau cu un mixer, se pune într-o strecurătoare deasă şi se lasă să se scurgă sucul format.

Ouăle, o linguriţă de sare şi făina se pun într-un vas. Se adaugă ştevia scursă şi se frământă până când rezultă un aluat potrivit de tare.

acoperă cu folie alimentară şi se lasă zece minute. Se întinde apoi într-o foaie subţire, se taie în fâşii şi se ţine pe masă, să usuce, timp de 15 minute.

fierb pastele obţinute în apă fierbinte, apoi se trec sub jet de apă rece şi se scurg. Ardeii capia se curăţă de seminţe, se toacă în cubuleţe şi se călesc cinci minute în ulei încins.

condimentează cu sare şi cu piper, se adaugă peste paste şi se presară pătrunjelul uscat. Se amestecă, apoi se servesc alături de felii de roşii cherry şi verdeaţă proaspătă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Tocăniță de Ciuperci Pleurotus cu Smântână

Tocăniță de Ciuperci Pleurotus cu Smântână din: ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, faina, ulei, supa,sare, piper, patrunjel, paprika. Ciupercile Pleurotus, cunoscute și sub numele de ghebe, sunt apreciate pentru textura lor cărnoasă și gustul delicat, fiind o alternativă sănătoasă la carne. Această rețetă îmbină aromele rustice cu textura cremoasă a smântânii, rezultând un fel de mâncare […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.