Paste cu şuncă

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu: sare, prosciutto, arpagic, rosii cherry, ulei de masline, sos pesto, piper, parmezan.

Ingrediente:Paste_cu_sunca

  • 350 g paste (penne)
  • sare
  • 150 g prosciutto
  • 4 cepe mici (arpagic)
  • 250 g roşii cherry
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 50 g sos pesto (borcan)
  • piper
  • 80 g parmezan

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instruc­ţiunilor de pe ambalaj. Tăiaţi şunca fâşii, iar arpagicul, julien. Tăiaţi roşiile în jumătate. Incingeţi uleiul într-o tigaie mare şi căliţi arpagicul cca. 5 minute. Adăugaţi prosciutto şi căliţi-l 2 minute.

Puneţi apoi şi roşiile şi căliţi totul alte 10 minute. Scurgeţi pastele şi încorporaţi-le în legumele şi şunca prăjite. Adăugaţi sosul pesto şi presăraţi parmezanul tăiat fulgi. La fi­nal, ornaţi totul cu busuioc.

Paste cu şuncă

Paste_cu_sunca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.