Paste cu carnati la cuptor din: ardei, vanata, dovlecel, ulei, carnati, paste, sos, busuioc, cas. Ingrediente: 1 ardei gras roşu si galben 1 vânătă, tăiată bucăţi 1 dovlecel, tăiat bucăţi 2 linguri ulei aromatizat cu usturoi 450 g cârnaţi proaspeţi 300 g paste pene sos de paste cu busuioc şi roşii busuioc 125 g caş, rupt […]
Paste ţărăneşti cu carnaţi, rucola şi branză
PrinteazaO reteta de paste taranescti cu carnati, rucola si branza din: macaroane, carnati de porc, vin alb, usturoi, seminte de fenicul, rucola, ulei de masline extraginvirgin si branza emmentaler.
- 350 g macaroane scurte
pentru asezonare:
- 150 g cârnaţi proaspeţi de porc
- 1 lingură vin alb
- 1 căţel de usturoi
- 1 linguriţă seminţe de fenicul
- 1 legătură mică de rucola
- 4 linguri ulei de măsline extravirgin
- 120 g brânză Emmentaler
- sare şi piper
Mod de preparare:
Căleşte usturoiul într-o tigaie cu ulei încins şi adaugă carnea de la cârnaţi; prăjeşte 3 minute la foc mic, apoi scoate usturoiul şi adaugă seminţele de fenicul.
Stinge cu vin şi, după ce acesta s-a evaporat, adaugă rucola bine spălată şi tocată cu cuţitul.
Pune pastele în apă clocotită cu sare şi fierbe-le aldente, scurge-le şi pune-le în tigaie peste sosul de carne, adăugând un polonic din apa în care au fiert.
Amestecă cu brânza rasă şi adaugă sare şi piper dacă mai este nevoie; lasă pe foc să scadă complet lichidul şi serveşte-le imediat.
Paste ţărăneşti cu cârnaţi, rucola şi brânză
Poftă bună!
poate iti place si:
Paste cu carnati la cuptor
Paste cu carnati si rosii
Paste cu carnati si rosii din: paste, carnati, ceapa, bulion, rosii, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste 2 cârnaţi o ceapă o lingură bulion 2 roşii o lingură ulei caşcaval sare piper Mod de preparare: Se pun la fiert pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj. In ulei încins se pune ceapa tocată la […]
Pofta buna!