Paste cu ţelină, măsline si fasole roşie

Printeaza

Paste cu telina, masline si fasole rosie din: paste, cascaval, fasole rosie, masline, usturoi, rosii, ulei de masline, telina, vin, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g paste
  • 100 g cascaval
  • 1 cana fasole de boabe rosie fiarta
  • 1 cana masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cani rosii taiate in cubulete
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 tulpina de telina
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi într-un castron roşiile, măslinele, usturoiul tăiat mărunt, 1 lingură ulei de măsline, sare şi piper şi lăsaţi să se marineze 1 oră la frigider.

Curăţaţi tulpina de ţelină şi tăiaţi-o în felii subţiri pe care prăjiţi-le în ulei de măsline.

Adăugaţi amestecul pus la marinat şi lăsaţi cratiţa la foc mic până ce se înmoaie bine legumele.

Turnati vinul şi potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să mai dea în câteva clocote.

Intre timp, fierbeţi pastele în apă sărată şi scurgeţi-le de apă. Puneţi-le apoi într-un castron mai larg.

Turnaţi deasupra sosul de legume şi presăraţi boabele de fasole roşie şi caşcavalul ras.

 

Paste cu ţelină, măsline si fasole roşie

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Cam multe lucruri ai pus in pastele astea :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.