Paste la tigaie cu broccoli si carnaciori

Printeaza

O reteta delicioasa de paste la tigaie cu broccoli si carnaciori din: broccoli, sare, rosii, paste, busuioc, carnati, ceapa, usturoi, ulei de masline, seminte de pin si piper.

Ingrediente:Paste la tigaie cu broccoli si carnaciori

  • 400 g broccoli
  • sare
  • 4 roşii
  • 500 g paste scurte (de ex. penne rigate)
  • 5 fire busuioc
  • 250 g cârnaţi
  • 1 ceapă franţuzească
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură seminţe de pin
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata broccoli, se spala si se despart buchetelele. se pun la fiert in apa clocotita cu sare circa 4 min. Se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Se spală ro­şiile, se curăţă şi se taie pulpa cuburi.

Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se taie fâşii frunzele de busuioc. Se taie felii cârnaţii; ceapa şi usturoiul se toacă. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc feliile de cârnaţi de jur-împrejur. Se adaugă ceapa, usturoiul şi seminţele de pin; se prăjesc împreună cca 3 min.

Se adaugă roşiile şi bucheţelele de broccoli. Se încăl­zesc puţin împreună.

Se scurg pastele, se adaugă în tigaie şi se amestecă totul bine. Se sărează, se pi­perează şi se presară busuioc.

Paste la tigaie cu broccoli si carnaciori

Paste la tigaie cu broccoli si carnaciori

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.