Paste cu ton si cascaval

Printeaza

Paste cu ton si cascaval din: paste, ton, porumb, cascaval, smantana, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu ton si cascaval

  • o pungă paste
  • o conservă ton în suc propriu
  • 250 ml smântână de gătit
  • o conservă mică porumb
  • 50 g caşcaval ras
  • verdeaţă, după gust
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet, se scurg foarte bine.

Peştele se scurge şi se pune în vasul de cuptor.

Se trec sub un jet de apă boabele de porumb şi se adaugă peste peşte, apoi se pun pastele.

Se toarnă smântână, se presară sare, piper, verdeaţa şi caşcavalul şi se lasă la cuptor 15 minute.

 

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

 

Paste cu sos de peste si rosii

Paste cu sos de peste si rosii din: paste, conserve ton in ulei, conserva de rosii, rosii pasate, oregano, busuioc, sare, piper, cascaval, ceapa, ulei de masline si usturoi.   Ingrediente: 400 g paste 2 conserve mici de ton în ulei de măsline 1 conservă de roşii cubuleţe 300 ml roşii pasate oregano bu­suioc sare […]

Paste cu sos de peste

Paste cu sos de peste din: fileuri de peste, unt, morcov, ulei, paste, ceapa, usturoi, suc de rosii, ardei gras, boia dulce, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de salau sau cod o nuca unt un morcov o lingura ulei 500 g paste o ceapa mica 10 catei de usturoi 225 g suc de rosii […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.