Salată de Bok Choy cu Nuci și Brânză de Capră din: bok choy, nuci, branza de capra, ulei, otet, sare, piper, ceapa verde. Oferind o explozie de arome și texturi, salata de Bok Choy cu nuci și brânză de capră este o creație culinară ce îmbină prospețimea verdețurilor crocante cu bogăția nucilor prăjite și finețea […]
Paste cu ton si ceapa verde
PrinteazaPaste cu ton si ceapa verde din: paste, ton, ulei, ceapa verde, pesmet, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pungă paste scurte
- 1 conservă ton în suc propriu
- 3 linguri ulei
- 1 legătură ceapă verde
- 2 linguri pesmet
- sare si piper
Mod de preparare:
Tonul se pune la scurs, iar pastele se fierb în apă cu un praf de sare.
Se taie ceapa, pastele se scurg si se amestecă cu uleiul.
Din paste se opreşte un sfert de cantitate, care se amestecă bine cu pesmet.
In tavă se pune jdmătatea de paste fără pesmet, se presară peştele desfăcut, ceapa tocată şi se acoperă cu pastele amestecate cu pesmet.
Se potriveşte gustul de sare si piper si se dă tava la cuptor pentru 20 de minute.
Paste cu ton si ceapa verde
Pofta buna!
Ceai de Stevie: Relaxare și Beneficii pentru Sănătate
Ceai de Stevie: Relaxare și Beneficii pentru Sănătate din: frunze de stevie, apa, lamaie sau menta. Ceaiul de stevie nu este doar o băutură plăcută, ci și o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de beneficiile multiple ale acestei plante minunate, fără a adăuga calorii suplimentare în dieta lor. Stevia, cunoscută pentru […]