Paste cu ton la cuptor

Printeaza

Paste cu ton la cuptor din: ton, rosii, paste, broccoli, crema de branza light, branza cheddar, pesmet si salata.

Ingrediente:

  • 2×185 ton in ulei, de la conserva scurs bine, se pastreaza 1 lingura de ulei
  • 2×400 rosii tocate, de la conserva
  • 350 g paste de diverse forme, uscate
  • 300 g de broccoli, desfacut in buchetele
  • 200 g g crema de branza light
  • 100 g de branza cheddar, dar prin razatoarea mica
  • 25 g pesmet
  • salata, pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Paste cu ton la cuptor: încinge uleiul păstrat de la conservele de ton într-o tigaie mare. Se răstoarnă în tigaie roşiile cu 200ml de apă şi se lasă la fiert uşor cât timp se fierb pastele, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

adaugă broccoli în oala cu paste (în ultimele minute de fierbere), apoi se scurg ingredientele şi se păstrează o parte din apa de la fiert.

încinge grilul. Se adaugă brânza în sosul de roşii şi se amestecă până se topeşte, apoi se combină cu pastele, broccoli şi tonul scurs. Se condimentează cu sare şi piper.

răstoarnă amestecul într-un vas termorezistent şi se presară brânza cheddar şi pesmetul.

Se dă sub gril cam 5 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.