Ciuperci Umplute cu Quinoa și Spanac la Air Fryer din: ciuperci, quinoa, ceapa, usturoi, spanac, feta, ulei, sare, piper. Ciupercile reprezintă o alegere delicioasă și sănătoasă pentru cei care doresc o masă vegetariană, plină de nutrienți. Gătite în air fryer, aceste ciuperci capătă o textură perfectă, fiind crocante la exterior și suculente la interior. Această […]
Paste cu ton, fenicul si muguri de pin
PrinteazaPaste cu ton, fenicul si muguri de pin din: paste scurte integrale, ton, ulei de măsline, usturoi, bulbi de arpagic, fenicul cu frunze, muguri de pin, ardei verde, stafide, parmezan sau caşcaval, pătrunjel, sare.
Ingrediente:
- 300 g paste scurte integrale
- 2 conserve de 200 g ton bucăţi
- 4 linguri ulei de măsline
- 6 căţei de usturoi
- frunzuliţe verzi de la 3 bulbi de arpagic
- 1 bulb de fenicul cu frunze
- 100 g muguri de pin
- 1/2 ardei verde
- 50 g stafide
- parmezan sau caşcaval pentru decor
- 3-4 fire pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Cureţi usturoiul, bulbul de fenicul şi ardeiul. Tai usturoiul în felioare fine, rădăcina de fenicul în rondele şi ardeiul julien. Căleşti aceste ingrediente în 2 linguri de ulei încins, până se pătrund.
Fierbi pastele în apă uşor sărată, respectând timpul indicat în instrucţiunile de pe ambalaj. Le scurgi într-o strecurătoare şi, cât sunt calde, le amesteci cu uleiul rămas şi cu legumele călite.
Adaugi stafidele, tonul şi frunzele de verdeaţă, în prealabil spălate şi tocate mărunt. Amesteci uşor. Serveşti pastele decorate cu pătrunjel fin tocat, cu muguri de pin şi cu parmezan sau caşcaval ras.
Paste cu ton, fenicul si muguri de pin
Pofta buna!
Ciuperci Umplute cu Quinoa și Spanac la Air Fryer