Gujon de Somon Pane cu Semințe: Crocant și Aromat din: file de somon, faina, oua, pesmet, seminte de susan, seminte de in, seminte de mac, sare, piper, ulei de masline. Descoperă o nouă față a somonului cu această rețetă de gujon crocant, o reinterpretare savuroasă a clasicului file de somon. Prin îmbrăcarea într-un mix de […]
Paste cu ton si legume
PrinteazaPaste cu ton si legume din: paste, sos tonno, ardei gras, ulei de masline, busuioc, zeama de lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 cutie cu paste fussili
- 1 borcan de sos tonno
- 1 ardei gras
- 3 linguri ulei de măsline
- busuioc proaspăt
- zeama de la 1 lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, le scurgi şi le răstorni într-un castron.
Peste paste adaugi uleiul, zeama de lămâie, piperul şi busuiocul tocat, ardeiul fâşii şi sosul.
Amesteci uşor şi dai salata la frigider 10 minute înainte să o serveşti.
Paste cu ton si legume
Pofta buna!
Souvlaki de Pește și Fructe de Mare
Souvlaki de Pește și Fructe de Mare din: creveti, fileuri de peste, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, oregano, piper, sare. Descoperă savoarea autentică a Greciei cu o rețetă excepțională, o variantă sofisticată și aromată a clasicului souvlaki. Inspirată de briza mării și tradițiile culinare ale zonelor de coastă, această rețetă îmbină textura delicată […]