Paste cu ton si legume

Printeaza

Paste cu ton si legume din: paste, sos tonno, ardei gras, ulei de masline, busuioc, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 1 cutie cu paste fussili
  • 1 borcan de sos tonno
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri ulei de măsline
  • busuioc proaspăt
  • zeama de la 1 lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, le scurgi şi le răstorni într-un castron.

Peste paste adaugi uleiul, zeama de lămâie, piperul şi busuiocul tocat, ardeiul fâşii şi sosul.

Amesteci uşor şi dai salata la frigider 10 minute înainte să o serveşti.

Paste cu ton si legume

Paste_cu_ton_si_legume

Pofta buna!

 

 

Gujon de Somon Pane cu Semințe: Crocant și Aromat

Gujon de Somon Pane cu Semințe: Crocant și Aromat din: file de somon, faina, oua, pesmet, seminte de susan, seminte de in, seminte de mac, sare, piper, ulei de masline. Descoperă o nouă față a somonului cu această rețetă de gujon crocant, o reinterpretare savuroasă a clasicului file de somon. Prin îmbrăcarea într-un mix de […]

Souvlaki de Pește și Fructe de Mare

Souvlaki de Pește și Fructe de Mare din: creveti, fileuri de peste, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, oregano, piper, sare. Descoperă savoarea autentică a Greciei cu o rețetă excepțională, o variantă sofisticată și aromată a clasicului souvlaki. Inspirată de briza mării și tradițiile culinare ale zonelor de coastă, această rețetă îmbină textura delicată […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.