Paste tricolore cu legume

Printeaza

Paste tricolore cu legume din: spaghete tricolore, vanata, dovlecel, ardei capia, ardei gras, masline, ceapa alba, ceapa rosie, ulei de masline, cimbru, parmezan, sos de rosii picant.

Ingrediente:Paste_tricolore_cu_legume

  • 400 g spaghete tricolore
  • o vanata
  • un dovlecel
  • doi ardei capia
  • un ardei gras
  • 200 g masline negre
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • doi catei de usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • cimbru
  • parmezan
  • sos de rosii picant

 

Mod de preparare:

Ardeii se curăţă de seminţe, se spală şi se taie cubuleţe. Vânătă se spală, se taie fâşii, apoi cubuleţe. Dovlecelul se spală, se taie rondele, se pune într-un bol cu vânătă, se presară sare, se pun într-o strecurătoare şi se lasă la scurs 20 de minute.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pun ardeii, se călesc cinci minute, se adaugă ceapa roşie şi ceapa albă tăiate peştişori. Se călesc cinci minute, se pun dovle¬celul şi vânătă, se condimentează şi se ţin pe foc încă cinci minute.

Se toarnă puţină apă, se pre¬sară cimbru, măslinele feliate şi se ţin pe foc până se evaporă apa. Se adaugă usturoiul, se verifică de gust şi se mai lasă pe foc două minute. Pastele se fierb in apa cu sare, se trec printr-un jet de apa rece, se scurg si se amesteca impreuna cu legumele prajite.

In momentul servirii se presara cimbru si parmezan ras sau sos de rosii picant.

Paste tricolore cu legume

Paste_tricolore_cu_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mariana Constantin

    Bune pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.