Paste umplute cu branza si verdeata

Printeaza

Paste umplute cu branza si verdeata din: paste tip scoica, branza, patrunjel, ceapa verde, ulei, piper, rosii, frunze de patrunjel, ulei, sare.

Ingrediente:Paste_umplute_cu_branza_si_verdeata

  • 12 bucati mari de paste tip scoica
  • 400 g branza
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura ulei
  • piper

pentru sos:

  • 5 rosii
  • cateva frunze de patrunjel taiate fin
  • 1 lingura ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Fărâmiţezi brânza cu o furculiţă şi o amesteci cu ceapa verde şi pătrunjelul tocate, uleiul şi piperul.

Scurgi apa în care au fiert pastele şi le umpli cu compoziţie de brânză.

Pentru sos, opăreşti roşiile câteva minute, le descojeşti şi le tai cubuleţe.

Le pui într-un bol, le amesteci cu ulei, patrunjet şi sare.

Serveşti scoicile umplute stropite cu sos din belşug.

Paste umplute cu branza si verdeata

Paste_umplute_cu_branza_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.