Paste umplute cu urda si creveti
PrinteazaPaste umplute cu urda si creveti din: urda, sare de telina, coaja de lamaie, zeama de lamaie, marar, piper cayenne, creveti, rucola, crab, lasagna, cascaval, suc de rosii, vin, ulei de masline, patrunjel si zahar tos.
- 500 g urda
- un praf de sare de telina
- coaja rasa de la 1 1/2 lamaie, zeama de la 1
- o legatura de marar, tocat marunt
- un praf de piper Cayenne
- 600 g creveti prefierti, curatati de cochilii tocati
- 100 g rucola, taiata
- 3×170 g crab din conserva, bine scurs de lichid
- 16 foi proaspete de lasagna
- 150 g cascaval, razuit
pentru sos:
- 2×500 ml suc de rosii (passata)
- 250 ml vin alb sec
- 2 linguri ulei de masline
- cateva fire de patrunjel, tocat marunt
- 1 lingurita zahar tos
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 5/190C. Unge cu ulei un vas rezistent la cuptor. Intr-un vas fierbe inabusit sucul de rosii cu vinul 15 minute. Potriveste gustul de sare, piper si adauga uleiul, patrunjelul si zaharul. Unge baza vasului cu putin sos.
Pune urda in blender si pulseaza de cateva ori pentru a se omogeniza. Combina cu ingredientele ramasa, in afara de foile de lasagna si cascaval. Pune pe fiecare foaie de lasagna cate o lingura de amestec si ruleaza; asaza cannelloni in vas intr-un singur strat.
toarna sosul fierbinte peste cannelloni, avand grija sa acoperi pe fiecare. presara cascavalul, acopera vasul cu folie de aluminiu si da la cuptor 30 de minute, apana cand pastele se patrund.
Indeparteaza folia si da din nou la cuptor cateva minute. Serveste cu salata verde.
Paste umplute cu urda si creveti
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete cu crab
- creveti
ce-as manca niste paste umplute cu urda si creveti si cu salata verde, un deliciu