Paste cu usturoi si spanac

Printeaza

Paste cu usturoi si spanac din: paste, usturoi, ciuperci, spanac, ulei de masline, ardei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g fusilli
  • 1/2 căpăţână usturoi
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 pungă spanac congelat (400 g)
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1-2 ardei chili
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Punem apă cu sare la fiert. Se adaugă pastele şi în 8-10 minute sunt deja fierte. Le strecurăm sub jet de apă rece. Curăţăm usturoiul şi îl tăiem feliuţe, apoi il sotăm în ulei de măsline. Strecurăm ciupercile şi le punem în tigaie peste usturoi şi ulei şi amestecăm.

Se adaugă spanacul congelat. Se amestecă toate timp de câteva minute, apoi se adaugă pastele fierte şi strecurate. Dacă dorim pastele picante, se adaugă 1 sau 2 ardei chili.

Condimentăm cu sare şi piper după gust. Se poate adăuga suc de roşii la servire în farfurie.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.