Paste cu usturoi si spanac
PrinteazaPaste cu usturoi si spanac din: paste, usturoi, ciuperci, spanac, ulei de masline, ardei, sare, piper.
- 500 g fusilli
- 1/2 căpăţână usturoi
- 1 cutie ciuperci
- 1 pungă spanac congelat (400 g)
- 50 ml ulei de măsline
- 1-2 ardei chili
- sare
- piper
Mod de preparare:
Punem apă cu sare la fiert. Se adaugă pastele şi în 8-10 minute sunt deja fierte. Le strecurăm sub jet de apă rece. Curăţăm usturoiul şi îl tăiem feliuţe, apoi il sotăm în ulei de măsline. Strecurăm ciupercile şi le punem în tigaie peste usturoi şi ulei şi amestecăm.
Se adaugă spanacul congelat. Se amestecă toate timp de câteva minute, apoi se adaugă pastele fierte şi strecurate. Dacă dorim pastele picante, se adaugă 1 sau 2 ardei chili.
Condimentăm cu sare şi piper după gust. Se poate adăuga suc de roşii la servire în farfurie.
Pofta buna!