Paste cu varza de Bruxelles si cascaval

Printeaza

Paste cu varza de bruxelles si cascaval din: paste, varză de Bruxelles congelată, unt, cascaval, sare, piper.

 

Paste_cu_varza_de_Bruxelles_si_cascaval

Ingrediente:

  •  o pungă paste
  •  o pungă varză de Bruxelles congelată
  •  100 g unt
  •  50 g caşcaval
  •  sare
  •  piper

 

Mod de preparare:

Intr-un vas cu apă se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe pachet.

Se scurg de apă şi se trec prin jet ele apă rece. Intr-un alt vas cu apă şi sare se pune varza de Bruxelles la fiert şi se lasă în funtţie de consistentă, în jur de aproximativ 30 de minute.

Apoi se scoate şi se scurge. In unt topit se pune varza si se sotează 10 minute.

Se presară cu sare şi piper.

Apoi sea daugă pastele şi se mai lasă 2 minute împreună.

Se aduc la masă cu caşcaval deasupra.

Paste cu varza de Bruxelles si cascaval

Paste_cu_varza_de_Bruxelles_si_cascaval

Pofta buna!

 


poate te intereseaaz si:

Reteta zilei: Paste cu varza de bruxelles si prosciutto

Paste cu varza de bruxelles si prosciutto din: paste, varza de bruxelles, galbenusuri, parmezan, prosciutto, ulei de masline, piper, sare. 1 pachet paste, dupa preferinta 1/2 kg varza de bruxelles 2 galbenusuri 1 cana parmezan, ras 5-6 felii prosciutto Ulei de masline Piper negru sare     Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 200C. Indepartati […]

 

 

Sufleu de varza

Sufleu de paste cu varza si cascaval

Sufleu de paste cu varza si cascaval din: paste scurte, varză de Bruxelles, morcovi, cepe verzi, caşcaval, sare, piper, nucşoară, unt, faina, lapte. Ingrediente: 350 g paste scurte 350 g varză de Bruxelles 2 morcovi 4 cepe verzi 125 g caşcaval ras sare piper 1 praf nucşoară măcinată Sos Bechamel: 35 g unt 35 g făină 550 ml lapte Mod de preparare: […]

 

Budinca de varza alba cu carne de miel

Paste cu varza acra

Paste cu varza acra din: paste, varza, bulion, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 500 g paste 1 varză acră 3 linguri bulion 1/2 pa­har de ulei cimbru sare piper   Mod de preparare: Varza acră se spală, se stoarce bine, se taie fi­deluţă şi se căleşte în ulei. Se adaugă la final bulionul, piperul, cimbrul […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.