Paste cu vaza si afumatura

Printeaza

O reteta de Paste cu vaza si afumatura din: paste, varza, ciolan afumat, ulei, suc de rosii, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g paste scurte
  • 1 varza (circa 1kg)
  • 400 g ciolan afumat
  • 75 ml ulei
  • 500 ml suc de rosii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneti pastele la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă sare. Tocaţi varza cât mai mărunt. Curăţaţi carnea de pe ciolanul afumat şi tăiaţi-o în feliuţe subţiri, apoi prăjiţi-o 5 minute în ulei. Puneţi într-o tavă mai adâncă jumătate din cantitatea de paste fierte, peste acestea puneţi varza amesteca­tă cu ciolanul afumat.

Acoperiţi cu pastele rămase şi turnaţi deasupra sucul de soşii. Puneţi tava la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.