Paste vegetariene cu soia

Printeaza

Paste vegetariene cu soia din: snitele, rosii, maioneza, paste, verdeata, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste_vegetariene_cu_soia

  • 8 bucăţi şniţele de soia
  • 4 roşii
  • un cub concentrat legume
  • 4 linguri maioneză de post
  • o pungă paste fără ou
  • verdeaţă
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Şniţelele de soia se pun la fiert în apă cu un praf de sare şi, eventual, după gust, un cub de concentrat de legume.

Se lasă 20 de minute, se scurg foarte bine, se taie cubulete si se pun la călit în ulei. Se pun pastele la fiert, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se taie cuburi pulpa roşiilor.

Pastele fierte se trec sub un jet de apă rece, se scurg bine, se amestecă apoi cu roşiile si verdeaţa şi se aduc la masă cu maioneză şi bucăţelele de şniţele de soia rumenite.

Paste vegetariene cu soia

Paste_vegetariene_cu_soia

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.