Paste vegetariene cu soia
PrinteazaPaste vegetariene cu soia din: snitele, rosii, maioneza, paste, verdeata, ulei, sare, piper.
- 8 bucăţi şniţele de soia
- 4 roşii
- un cub concentrat legume
- 4 linguri maioneză de post
- o pungă paste fără ou
- verdeaţă
- o lingură ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Şniţelele de soia se pun la fiert în apă cu un praf de sare şi, eventual, după gust, un cub de concentrat de legume.
Se lasă 20 de minute, se scurg foarte bine, se taie cubulete si se pun la călit în ulei. Se pun pastele la fiert, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se taie cuburi pulpa roşiilor.
Pastele fierte se trec sub un jet de apă rece, se scurg bine, se amestecă apoi cu roşiile si verdeaţa şi se aduc la masă cu maioneză şi bucăţelele de şniţele de soia rumenite.
Paste vegetariene cu soia
Pofta buna!