Paste vegetariene cu soia din: snitele, rosii, maioneza, paste, verdeata, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 bucăţi şniţele de soia 4 roşii un cub concentrat legume 4 linguri maioneză de post o pungă paste fără ou verdeaţă o lingură ulei sare piper Mod de preparare: Şniţelele de soia se pun la fiert în apă cu […]
Paste vegetariene la minut
PrinteazaPaste vegetariene la minut din: paste fainoase, ulei de masline, sparanghel, ardei iute si ceapa verde.
- 350 g paste fainoase (spaghete, linguini)
- 6 linguri ulei de masline
- 250 g sparanghel din conserva sau ciuperci
- 2 ardei iuti rosii, felii
- 2 fire ceapa verde, taiata rondele
Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, încinge 2 linguri de ulei într-o tigaie, pune sparanghelul sau ciupercile şi căleşte două minute, amestecând.
Adaugă ceapa verde şi ardeiul iute şi căleşte încă 3 min.
Scurge pastele, păstrează 2 linguri de apă în care au fiert. Pune-le înapoi în oală împreună cu pastele.
Adaugă legumele călite, asezonează şi serveşte.
Paste vegetariene la minut
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste vegetariene cu soia
Chiftelute vegetariene cu sos
Chiftelute vegetariene cu sos din: falafel, sos tomat, cornuri, busuioc, zeama de lamaie, ulei de masline, zahar tos, cimbru si ceapa rosie. Ingrediente: 300 g falafel, decongelate 350 g sos tomat picant pentru paste 4 cornuri busuioc pentru ornat 2 linguri zeama de lamaie 2 linguri ulei de masline 1 lingurita zahar tos 1 lingurita […]
Pofta buna!