Paste verzi cu pui şi gălbiori

Printeaza

O reteta delicioasa de paste cu: tagliatele, aripioare de pui, galbiori, ceapa, pasta de rosii, pasta de ardei iute, cascaval, sare, piper, busuioc verde, ulei.

Ingrediente:Paste verzi cu pui şi gălbiori

  • 300 g tagliatele verzi
  • 300 g aripioare de pui
  • 150 g gălbiori
  • o ceapă
  • o lingură cu pastă de roşii
  • o linguriţă cu pastă de ardei iute
  • 200 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
  • ulei de floarea-soarelui

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se amestecă cu pasta de roşii cu pasta de ardei, trei linguri cu ulei, sare şi busuioc tocat. Se trec aripioarele de pui prin acest amestec, se pun într-un castron cu capac şi se introduc în congelator pentru 15 minute.

Se scot, se prăjesc în ulei sau se frig pe grătarul încins şi se pun într-un castron. Gălbiorii se spală, se taie în bucăţi mai mici şi se călesc în uleiul rămas de la aripioare împre­ună cu ceapa tocată mărunt. Pastele se fierb în apă cu puţină sare, se clătesc cu apă rece, se scurg şi se pun pe un pla­tou.

Se aşază deasupra aripioarele de pui, gălbiorii cu ceapa prăjită şi se presară cu caşcaval dat pe râzătoare. Se presară busuioc proaspăt tocat şi se servesc ime­diat.

Paste verzi cu pui şi gălbiori

Paste verzi cu pui şi gălbiori

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.