Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă din: paste, rosii cherry, rucola, usturoi, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Savurați simplitatea și gustul cu această rețetă de paste cu rucola, un fel de mâncare ușor și rapid, perfect pentru o cină de vară sau pentru zilele aglomerate. Combinația de paste al dente, rucola picantă, […]
Paste verzi cu mazare si sos de telina
PrinteazaPaste verzi cu mazare si sos de telina din: paste verzi cu spanac, mazare, telina, lapte, smantana, sare, pipe negru, nucsoara si sunca de Parma.
Ingrediente:
- 200 g paste verzi cu spanac
- 70 g mazăre congelată
- 1/2 ţelină mare
- 100 ml lapte dulce pasteurizat
- 100 ml smântână pentru gătit
- sare
- piper negru măcinat
- nucşoară fin măcinată
- 6 felii şuncă de Parma
Mod de preparare:
Cureţi ţelina şi o tai în bucăţi mai mari. Pui bucăţile de ţelină la fiert la foc mediu, în apă fierbinte, cu un praf de sare, iar după 3 minute adaugi şi mazărea.
După 5 minute, scoţi mazărea şi ţelina şi adaugi pastele cu spanac.
Fierbi pentru aproximativ 5 minute sau cât este nevoie, pentru a obţine paste „al dente”.
Pui bucăţile de ţelină într-un vas împreună cu laptele, smântână, sare, piper şi nucşoară.
Le fierbi împreună timp de 3 minute, apoi mixezi compoziţia cu ajutorul unui mixer vertical, până obţii o pastă fină.
Pui din nou sosul pe foc şi îl încălzeşti până aproape de temperatura de fierbere.
Serveşti pastele scurse, amestecate cu boabe de mazăre, sos de ţelină şi bucăţi de şuncă de Parma.
Paste verzi cu mazare si sos de telina
Pofta buna!
Paste cu Fenicul și Sos de Roșii
Paste cu Fenicul și Sos de Roșii din: paste, fenicul, rosii, usturoi, ulei de masline, ierburi, sare, piper, parmezan, busuioc. Această rețetă vă va transporta direct în inima bucătăriei italiene, oferindu-vă o experiență culinară plină de arome mediteraneene. Feniculul, cu gustul său ușor de anis, este tocat și gătit într-un sos de roșii bogat, îmbogățit […]
Pofta buna!