Paste cu vin alb
PrinteazaPaste cu vin alb din: paste, vin alb, unt, patrunjel, cimbru, usturoi, ulei, sare, piper.
- 400 g paste tagliatelle
- 1 cescuta cu vin alb
- 1 lingrua cu unt
- 5 linguri cu patrunjel proaspat tocat
- 1 lingura cu cimbru proaspat tocat
- 1 catel de usturoi
- 1 lingurita cu ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un castron, pune pătrunjelul şi cimbrul. Adaugă usturoiul zdrobit şi amestecă puţin cu uleiul şi vinul.
Cu ajutorul unui blender amestecă toate aceste ingrediente pană obţii o pastă omogenă La final, potriveşte gustul de sare si piper.
Separat, fierbe pasteie în apă cu un praf de sare. Scurge-le apoi bine şi trage-le în puţin unt topit.
Adaugă pasta din pătruniel. amesteca uşor şi serveste-ie cat sunt calde.
Paste cu vin alb
Pofta buna!