Paste cu vinete si branza din: macaroane, vinete, ceapa, usturoi, rosii, zahar, sare, piper, ulei de masline, busuioc, cimbru, oregano, telemea, ketchup.
Ingrediente:
1 pachet de macaroane
2 vinete
1 ceapă
1 căţel de usturoi
2 roşii proaspete
1 linguriţă zahăr
sare
piper
3-4 linguri ulei de măsline
1 linguriţă amestec din busuioc, cimbru şi oregano
200 g telemea
2 linguri ketchup
Mod de preparare:
Cureţi vinetele de coajă, le tai cubuleţe şi le pui într-un castron cu apă rece şi 1 lingură cu sare.
Le laşi 1 oră, apoi le scoţi, le clăteşti şi le zvânţi. Intr-o tigaie încăpătoare căleşti căţelul de usturoi în uleiul de măsline, timp de 30-40 de secunde, apoi îl scoţi.
Pui ceapa tocată mărunt şi o căleşti uşor, apoi adaugi cuburile de vinete şi roşiile decojite şi tocate mărunt.
Laşi să fiarbă totul timp de 10-15 minute. Adaugi apoi zahărul, sarea, piperul, plantele aromatice şi ketchup.
Separat fiebi pastele, apoi le strecori şi le pui într-un bol. Adaugi legumele călite, iar deasupra presari brânză rasă.
Paste cu vinete si gogosari din: spaghete, vanata, gogosar, usturoi, ulei, busuioc, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 450 g spaghetti integrale 1 vânătă mare 1 gogoşar 2 căţei de usturoi sare piper ulei de măsline pătrunjel busuioc Mod de preparare: Pune apa la fiert cu 10 g de sare. Când dă în clocot, adaugă pastele […]
Paste cu dovlecel si vinete din: paste, ceapa, dovlecel, vanata, usturoi, rosii, ulei, curry, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste 1 ceapă roşie 1 dovlecel 1 vânătă mică 2 căţei de usturoi 100 g roşii cherry 2 linguri de ulei de măsline 1 linguriţă de praf de curry sare piper busuioc proaspăt Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.