Pastrama de curcan la cuptor

Printeaza

Pastrama de curcan la cuptor din: pulpa de curcan, vin, unt, sare, piper, boia.

Ingrediente:Pastrama de curcan la cuptor

  • 1 pulpă de curcan dezosată (800-1000 g)
  • sare
  • piper
  • boia
  • vegeta
  • 200 ml apă
  • 150 ml vin
  • 1/2 linguriţă amidon
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

Se spală pulpa, se şterge şi se taie felii.

Se pune într-un bol şi se adaugă sare, piper, boia şi se lasă 30 de minute la rece.

Intr-o tavă teflonată se pune o lingură de unt şi se unge puţin fundul tăvii. Se aşază carnea într-un singur strat, se adaugă apă, se acoperă cu folie de aluminiu şi se dă la cuptor 40 de minute.

Se adaugă apoi vinul şi se mai lasă 10 minute la cuptor, fără folie. Se scoate carnea, se strecoară într-o cratiţă zeama rămasă şi se fierbe 5 minute. Se adaugă amidonul şi se mai fierbe încă 5 minute.

Se aşază carnea pe un platou şi se stropeşte cu sosul obţinut.

Se poate servi alături de un mix de legume sotate.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/pastrama-de-curcan-la-cuptor html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.