Pastrama de macrou pe pat de spanac
PrinteazaPastrama de macrou pe pat de spanac din: pastrama de macrou, spanac, ceapa verde, ulei de masline, lamaie, marar, sare si piper.
- 600 g pastrama de macrou
- 500 g spanac proaspat
- 1 legatura ceapa verde
- 30 ml ulei de masline
- 1 lamaie
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi bine spanacul, scurgeţi-l de apă şi puneţi-l într-un castron mare. Adăugaţi ceapa verde curăţată, spălată şi tocată mărunt. Condimentaţi cu ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper după gust şi amestecaţi bine salata.
Puneţi salata pe 4 platouri şi dasupra acesteia puneţi pastrama sde peşte. Stropiţi cu zeamă de lămâie şi ornaţi cu feliute subţiri de lămâie.
Pastrama de macrou pe pat de spanac
Pofta buna!