Pastrama de miel la gratar

Printeaza

Pastrama de miel la gratar din: carne de miel, ulei, vin, dafin, sae, pper, pasta de rosii, busuioc, chimen, menta, usturoi.

 

Ingrediente:

  • 1-1,5 kg carne de miel (pulpă şi costiţe antricot)

baiţ:

  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri vin alb
  • 3-4 foi de dafin
  • sare
  • 1 lingură piper boabe
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1/2 lingură piper pisat
  • 1/2 lingură busuioc
  • 1/2 lingură chimen
  • 1/2 lingură mentă
  • 2 căpăţâni de usturoi, curăţat şi pisat

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o porţionezi. Amesteci toate ingredientele pentru baiţ şi le pui într-un vas sau într-o pungă din plastic.

Adaugi carnea, care tre­buie să fie bine acoperită de soluţia pentru baiţ. Laşi punga în frigider 2 zile. Când o scoţi, ştergi bine carnea cu un prosop de bucătărie şi o pui pe grătarul încins.

Poţi servi pastrama de miel cu o salată, la alegere.

 

Pofta buna!

 

 

Paste cu Pecorino Romano și piper negru

Paste cu Pecorino Romano și Piper Negru din: paste, pecorino romano, unt, ulei de masline extravirgin, piper negru, sare. Această rețetă este o variantă a unei mâncăruri clasice italiene și se bazează pe câteva ingrediente simple pentru a crea un fel de mâncare cu adevărat delicios. Ingrediente: 350 g de paste (de preferat spaghetti sau […]

Porridge de ovăz cu fructe de pădure

Porridge de Ovăz cu Fructe de Pădure din: fulgi de ovaz, lapte, miere, sare, fructe de padure, miez de nuca. Porridge-ul de ovăz este o mâncare tradițională care a fost consumată de secole în mai multe culturi din întreaga lume. În funcție de regiune și cultură, ingredientele și metodele de preparare pot varia. De exemplu, […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.